TSR Schoonmaak | Schoonmaken is onze passie..
14869
home,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-14869,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-13.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
Wil u contact met ons opnemen?

Over Ons

TSR schoonmaakbedrijf is een familiebedrijf wat in korte tijd uitgegroeid is tot 45 man personeel, onze gemotiveerde mensen zijn deskundig, betrouwbaar en ook al jaren actief in de schoonmaak daardoor zijn ze in het bezit van de nodige papieren. .

Wie zijn we

TSR schoonmaakbedrijf is een jong en energiek bedrijf.
Opgericht in 2009 door Theo van der Kooij. Al jaren actief in de wereld van schoonmaak, reiniging en onderhoud.

 

Zo kent TSR Schoonmaak inmiddels de klappen van de zweep en zorgt er daarom voor dat kwaliteit hoog in het vaandel staat. Dit laten we zien door samen met onze klanten een werkprogramma op te stellen, hierin staan de specifieke aandachtspunten voor de desbetreffende klant, eventuele “do” en “don’ts” en natuurlijk alle afspraken die er gemaakt zijn.

Onze Klanten

Natuurlijk biedt TSR Schoonmaak voor elk bedrijf een eigen dienstenpakket, heeft U specifieke eisen of wensen, dan kunt u deze natuurlijk bij ons kenbaar maken. TSR Schoonmaak heeft geen standaard schoonmaakpakketten, maar bied maatwerk bij elk van haar klanten.

 

Zo kunnen wij in diverse bedrijfstakken opereren, dat kunt u ook afleiden aan onze diverse klanten, zo maken wij schoon bij o.a; Gezondheid centrum,  dokter en fysio praktijk, Maatschappelijke Dienstverlening, Gezondheidzorg, Tandartspraktijk, Scholen, Kinderdagverblijf, Kleuterscholen, Kantoren ,Assurantie en boekhoudkantoren, Fabriekshallen, Restaurants, Gemeente Nederlek, Kapsalons, Bloedbank, Portieken en verhuisbedrijven.

Ons Werk

Door onze kennis en ervaring kunnen we alle disciplines omtrent schoonmaak aan, hier volgt een overzicht .


Schoonmaken van kantoor of werkruimtes

Uit onderzoek is gebleken dat er enorme hoeveelheden bacteriën op kantoren rondhuizen. Het belang van het schoonhouden van de werkplek en werkomgeving wordt vaak onderschat. Met het groeiende aantal flexwerkplekken is hygiënisch werken zeker van belang; door deze manier van werken hebben griepvirussen de kans om zich in no-time te verspreiden. Wat zijn de grootste bacteriebronnen op het kantoor? En hoe kun je deze het beste aanpakken?

 

Werkomgeving
Naast het bureau zijn er natuurlijk ook nog andere plaatsen waar bacteriën zich verzamelen. Hierbij kun je vooral denken aan de deurklinken, het toilet en de kantine. Deurklinken zijn vaak de meest bekende bacteriebronnen, deze worden hele dag door gebruikt door in- en uitlopend personeel. Door dit intensieve gebruik blijven alle bacteriën zich verspreiden door het hele kantoor. Een andere belangrijke bacterierijke omgeving is de kantine; want waar gegeten wordt vallen kruimels. En alle kruimels die tijdens het eten op de kantinevloer vallen worden vervolgens door het hele kantoor gelopen. Het is daarom belangrijk om regelmatig te stofzuigen en te dweilen, ook om ongedierte tegen te gaan. Want die wil je natuurlijk niet tegenkomen op je kantoor!

Vloeronderhoud en reiniging
Het professioneel reinigen en onderhouden van vrijwel alle type vloeren mogen wij tot één van onze specialismen rekenen. Wij beschikken over het vakmanschap en de kennis om elke vloer optimaal te behandelen. Natuursteenvloeren kunnen door ons worden behandeld door middel van een éénschijfs-schrobmachine voorzien van speciale pads. Bij deze reiniging wordt alleen gebruik gemaakt van water, er worden geen chemicaliën gebruikt.

Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor het verzegelen en conserveren van uw vloeren om deze in topconditie te behouden en makkelijker te kunnen onderhouden


Wat is gevelreiniging?
Gevelreiniging is het verwijderen van aanslag of vervuiling van de gevel van uw woning. Dit kan worden gedaan door middel van drie verschillende methoden, afhankelijk van de schade aan uw gevel.

 

Reinigen met stoom:
Stoomreinigen wordt vooral gebruikt bij lichte vervuiling zoals mos of klimop aan uw gevel. Bij deze methode wordt water verwarmd tot temperaturen boven de 100 graden en vervolgens met een hogedrukspuit tegen de muur aan gespoten.

 

Chemisch reinigen:
Bij deze methode wordt er een chemisch middeltje op de gevel aangebracht waardoor het vuil wordt verwijderd. Deze manier is geschikt voor het verwijderen van vervuiling als verfresten of roet. Het chemische water wordt vervolgens gerecycled.

 

Stralen:
Het stralen wordt gebruikt bij gevels met zware vervuiling. Bij deze methode wordt water met een mild straalmiddel gemengd en vervolgens op de wand aangebracht. Een veel gebruikt middel is zand.

 

Impregneren:
Om beschadiging te voorkomen is het verstandig om na het reinigen de gevel te laten impregneren. Door het impregneren van uw gevel zorgt u ervoor dat er geen water meer wordt opgenomen of doorgelaten door de muur. U kunt uw gevel laten impregneren voor een bedrag tussen de €6,- en €15,- per m².

 

Uitstraling en levensduur:
Waarom is gevelreiniging en onderhoud nodig? Naast dat het de uitstraling van uw woning of bedrijfspand verbetert draagt onderhoud aan uw gevel ook bij aan de levensduur van het gebouw. Laat uw gevelbekleding weer stralen. Schade aan uw gevel kan, indien er geen actie ondernomen wordt, resulteren in grote schade aan uw muur en binnen in het gebouw. De belangrijkste eigenschap van een buitengevel is dat het vochtwerend is. Als uw wand vochtdoorlatend is dan kan dat ook zorgen voor schade binnen uw gebouw, denk hierbij aan vochtplekken. Tot slot kan een gevelreiniging of gevelrenovatie de waarde van uw huis verhogen, het is dan in een betere staat.

 

Gevelrenovatie:
Is uw gevel zodanig beschadigd dat reiniging geen oplossing meer is? Dan kunt u nog kiezen voor gevelrenovatie. Een gevelrenovatie wordt gedaan wanneer er schade is opgetreden aan de gevel, denk hierbij aan scheuren in de muur of voegen die het begeven. Het is verstandig om dit goed in de gaten te houden aangezien renovatie duurder kan uitvallen als de wand ernstig beschadigd is. Wees er dus op tijd bij. Let bij gevelreiniging goed op de kwaliteit die het bedrijf levert, een renovatie van lage kwaliteit kan ervoor zorgen dat er op korte termijn weer renovatie is vereist.

 

Voegwerk:
Voegen zijn de stukjes bindmiddel dat zich tussen de bakstenen in uw gevel bevinden. Er zijn meerdere mogelijkheden om het voegwerk aan uw gevel te laten herstellen of vervangen. De verschillende soorten voegen zijn:

  • Knipvoeg
  • Gesneden voeg
  • Platvolvoeg
  • Schaduwvoeg
  • Bol geklopte voeg
  • Verdiepte voeg
  • Terug gehouden voeg


Glasbewassing:
Over glas kunnen we helder zijn. Een ruit hoort streeploos schoon te zijn. Stralend schone ramen zorgen voor een mooie uitstraling van uw pand en voor voldoende lichtinval. Voor medewerkers en klanten, maar ook voor passanten is dit van groot belang. De uitstraling van de buitenkant zegt immers veel over de binnenkant.

 

Totaal ontzorgen
TSR Schoonmaak beschikt over ruime kennis en ervaring op het gebied van glasbewassing. Wij weten hoe belangrijk een goede uitstraling is. Daarom helpen we u graag om uw pand te laten stralen. Of uw ramen nu makkelijk of moeilijk bereikbaar zijn, wij hebben altijd een passende oplossing. Wij geloven in kwaliteit en duurzaamheid. Wanneer wij uw glasbewassing verzorgen, gaan we verder dan het wassen van het glas. Onze glazenwassers maken ook de kozijnen, dorpels en omlijstingen schoon. Onze medewerkers hebben namelijk oog voor het totaalplaatje. Dus maak u over half werk geen zorgen.

 

Uitstekend materiaal:
Onze gediplomeerde glazenwassers beschikken over alle benodigde hulpmiddelen. Zo kunnen wij de kwaliteit van onze glasbewassing garanderen en de veiligheid van onze medewerkers waarborgen. Wij hebben verschillende soorten hoogwerkers die voldoen aan de strengste eisen. Daarnaast gebruiken we osmose (telescoop)systemen. Hiermee kan tot grote hoogte gewerkt worden, met behulp van chemieloos water. Dit water is volledig natuurlijk en is volkomen milieuvriendelijk. Het heeft een enorm reinigend vermogen en is daardoor bij uitstek geschikt voor de reiniging van ramen en gevels. Al het vuil wordt opgelost en het water zorgt voor een streeploos en schoon oppervlak. Zo bent u verzekerd van streeploos schone ruiten.

 

Kwaliteit en duurzaamheid, ook voor u?
Wij geloven in lange termijn relaties en duurzame samenwerking. Het is daarom niet gek dat onze opdrachtgevers vaak al jarenlang klant zijn. Zij waarderen dat we geen standaard aanpak hanteren, maar dat we onze dienstverlening exact op hun wensen laten aansluiten. Wij staan voor maatwerk. Wilt u ook zorgeloos genieten van een stralend pand?


Waarom uw dak impregneren?
Het impregneren van uw dak zorgt ervoor dat uw dak vuil- en waterafstotend wordt. Er wordt na het reinigen van uw dak een laagje impregneermiddel op uw dak aangebracht. Dit middeltje trekt in de porieën van uw dak en zorgt ervoor dat uw dak dicht slibt, dit maakt het voor vocht onmogelijk om binnen te dringen en voor mossen en algen onmogelijk om zich aan uw dak te hechten. Als er toch aanslag op uw dak verschijnt is deze bovendien makkelijk te verwijderen. Na het impregneren krijgt uw dak een mooie nieuwe uitstraling en wordt de levensduur van uw dak aanzienlijk verlengt. Daarnaast stijgt de waarde van uw woning. Daarnaast is het impregneren van uw gevel ook een verstandige keuze, zo beschermt u gelijk uw hele woning.

 

Dak reinigen
Voorafgaand aan het impregneren van uw dak dient het dak eerst gereinigd te worden. Door het reinigen van uw dak wordt het vuil verwijderd en krijgt het dak haar originele kleur en staat terug. Pas dan is het mogelijk om uw dak te impregneren. Na het impregneren van uw dak is dak reiniging niet meer noodzakelijk omdat er weinig tot geen kans op aanslag meer bestaat.

 

Verschil tussen coaten en impregneren
Een dak coaten is ook een vorm van bescherming tegen aanslag en water voor uw dak. Het verschil tussen uw dak coaten en uw dak impregneren is dat bij coating er een nieuwe kleur aan het middel toegevoegd kan worden. Zodoende krijgt uw dak een nieuwe kleur en dus een nieuwe uitstraling. Het middel dat gebruikt wordt bij impregneren is kleurloos en behoud de originele kleur van het dak van uw woning.

 

Dakpannen vervangen
Mochten uw dakpannen zodanig beschadigd zijn dat na reiniging het impregneren geen optie meer is dan kunt u nog overwegen om uw dakpannen te vervangen. Het vervangen van uw dak is nodig wanneer de scheuren in de dakpannen te ernstig zijn of wanneer de mos of plantengroei zodanig het dak heeft aangetast dat het poreus is geworden. Dit betekent dat het water en lucht doorlatend is.

 

Gevel impregneren
Uw dak impregneren is een slimme zet om uw woning waterafstotend te maken. Naast uw dak kunt u ook uw gevel laten impregneren. Dit heeft dezelfde functie als het impregen van uw dak. Ook op uw gevel is het mogelijk voor mossen en algen om zich te hechten en ook daar kunnen die zorgen voor schade. Het is dus verstandig om uw gevel ook te laten reinigen en vervolgens impregneren.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Mileuvriendelijke schoonmaakmiddelen

Omstandigheden en verzuim.

Gezondheid en veiligheid

Werktijden (versus zorgtaken)

Skills

Motivatie0%

Kwaliteit0%

Klantvriendelijk0%

Mileuvriendelijk0%

Schoon0%

Portfolio

Een impressie van onze dagelijkse werkzaamheden, projecten en klanten .
portfolio01
portfolio02
IMG_4780
IMG_4811
IMG_4772
IMG_3708

Wat zeggen onze klanten

Team

TSR Schoonmaak heeft momenteel zo’n 45 medewerkers, hiervan is een groot gedeelte eigen en vast personeel .

THEO VAN DER KOOIJ.

Eigenaar / Directeur

SASKIA VAN DER KOOIJ.

Financial Manager

ROBIN VAN DER KOOIJ.

Medewerker

ROOS VAN DER KOOIJ.

Medewerkster

Contact

Wil je meer informatie over TSR Schoonmaak, een offerte aanvragen
of een afspraak maken,vul dan het formulier in .

Adresgegevens:

TSR Schoonmaakbedrijf B.V.

Neptuneshof 51

2931 XS Krimpen a/d Lek

Email:      info@tsr-schoonmaak.nl

Telefoon:    +31 018 0523 839

Mobiel:    +31 644 426 916

BEL ONS NU

Telefoon:    +31 018 0523 839

Mobiel:    +31 644 426 916